24 Januari 2017

PERMULAAN 2017


BISMILLAH WAL HAMDULILLAH


Alhamdulillah pejam celik dah nak penghujung Januari rupanya. Cepat sungguh waktu berlalu..Alhamdulillah putera bongsu dh masuk 9bulan, si kak Long Tasneem dan masuk Tahun 1 dan K.ngah Kauthar dh 5 Tahun dan masih kekal di Tadika Al-Irfan Guar Chempedak.

Lambat update pulak ummi kalinie tentang anak-anak...27.12 tahun lepas k.long Tasneem dan selamat mendaftar di Sek Keb Haji Hussin Dol Guar Chempedak. Salah satu sekolah cemerlang di daerah Yan. Berdebar jugak ummi hari first mendaftar tue. Yalah, anak sulung kot..Alhamdulillah kakak mmg jenis cool dan relex sokmo...x de cuak sikit pun. bangun awal bersiap nak g sekolah..ummi tnggalkan kakak di kelas untuk jalani ujian membaca, menulis dan mengira. Ummi dan baba seat for taklimat dari Guru Besar.eksited sungguh kami berdua..Moga Allah memudahkan urusan pelajaran k.long dan jadi pelajar yang cemerlang dunia dan akhirat....Nanti saya akan review serba sedikit mengenai skolah k.long nie...cerita sekolah adik nnt kita story kemudian...

SK HAJI HUSSIN DOL
follow your heart and believe your story....moga success selalu kakak...



nie sedikit gambar yg ummi snap time dah selesai taklimat. kakak cakap, okey ummi...kakak blh jawab.hahaha...blhla sgt...adaja salah.

Moga kakak jadi anak solehah yang berjaya dunia dan akhirat.



Ikhlas dari 
ummi Tasneem.Kauthar.Ali

TESTIMONI VIVIX UNTUK ANTI-AGING



BISMILLAH WAL HAMDULILLAH

SALAM ZUHUR

INI CERITA BENAR...sila baca sampai habis...:P


Sembang2 dengan kawan saya Last week dia cakap risau sangat bila kawan dia tanya "eh,hg sebaya yek dengan suami?"hahahah...marah sungguh la kawan saya tue...mana x nya, dia dengan suami punyala banyak gap...8 tahun kott..hahaha...x blh terima sungguh...

Teringat saya last year bila en.baba start kerja d Penang...kesian punya pasal,dan takut dia segan nak ambik Caratomax yang dalam bentuk pil tue..maka saya dengan baik hati belikanlah beliau sebotol VIVIX. Seminggu ja kot kat penang sebab everyweek mmg en.baba akan balik...sekali sampai rumah, eh..awat tgok flawless pulak????hahaha...(walaupun beliau bekerja disite dan hitam2 manis gitu)...mmg saya nmpak perubahan dekat kulit muka beliau...mak oiiii....Terus CANCEL nak belikan en.baba botol ke2 VIVIX..hehehee..Jaat x?

Nie bukan apa...x smpai hati klu org cakap saya kakak en.Azman Abu Bakar...yalah, pernah dlu jalan2 ada org cakap kami dua beradik.Saya adik dia abg...(eh...mcm lirik lagu pulak).erkkkk....Teringat cerita kawan saya tue....wlupun beza kami 5 tahun, mmg saya kena cari supplement utk nampak 25 tahun lebih muda dari en.baba...hahaha...jawapan terbaik pastila dengan VIVIX-anti-aging terhebat...

Tgok sendiri testimoni kakak kat bawah nie....ambk VIVIX untuk keguguran rambut dan apa yg beliau dapat...kulit muka pun jadi peloles gitu....hebatkan...

Nak lagi hebat mmg pakat2 kena cubala VIVIX...serius mmg sedap...

VIVIX UNTUK ANTI-AGING

  

TESTIMONI VIVIX UNTUK LEMAH JANTUNG


BISMILLAH WAL HAMDULILLAH

Orang perempuan selalu akan menyesal bila x dapat beli sesuatu yg dorg mmg teringin sgt mcm handbag,kasut ataupun brg kemas waktu sale/offer.
Tp pernah x kita sebagai pengguna rasa menyesal x beli supplement waktu tengah offer/promo?? Alhamdulillah en.baba Azman Abu Bakar cakap kawan dia yg beli VIVIX waktu promo nie mmg terbaik..saya cakap saya pun untung sebb saya share jgk belikan untuk mama saya.hehhee
Tahu x ada customer yg berterima kasih sebb dia dh cut cost rawatan perubatan dia bila mula gunakan VIVIX.Yalah...klu x setahun dia habiskan dalam RM12k sedangkan Bila dah start Consume VIVIX dia dah x perlu smpai bnyk tue...cuma RM5k ja setahun...
Lihat,berapa pulangan yg customer tue dapat..dekat sini bukan hanya nilai kewangan yg kita lihat,tp nilai kesihatan itu yg menjadi ukuran.
Alhamdulillah testimoni kat bawah tentang ayah customer yg semakin sihat dari masalah jantung dengan mengamalkan VIVIX...

VIVIX UNTUK LEMAH JANTUNG


Daisypath Anniversary tickers
 

Search This Blog

Memuatkan ...

Followers

About Me

Foto Saya
Fakhrati Aziz
Isteri kepada seorang suami,Ummi kepada seorg little khalifah, anak kepada seorang ibu..Juga seorang pendidik, permaisuri di baitul Amni...Segala Penulisan adlh hasil rencah perjalanan hdup kami...Ummi,Baba dan Tasneem...
Lihat profil lengkap saya